změnit jazyk cz změnit jazyk sk
CZK EUR

Recenze obchodu

13.12.2016 Irena

Výborná komunikace, rychlá reakce, vstřícnost.

Dobrý den, děkujeme za zakoupení našeho zboží.

09.11.2016 kytovec

výborné jednání, maximální slušnost, ochota, vstřícnost atd. kukla perfektní za dobrou cenu. se zbožím zaslán i pišingr jako pozornost. DOPORUČUJI.

Děkujeme za kladné hodnocení.

19.10.2016 JK

Český kvalitní výrobek,komunikace.

Malý sortiment zboží,barev,velikostí.

Pokud hledáte kvalitní fungující zboží,nemáte chuť a čas probírat se nekonečným množstvím výrobků a značek různé kvality,chcete využívat výhody materiálů a těšit se dlouhé životnosti právě jste u cíle!

Dobrý den, děkujeme za recenzi.

08.09.2016

Individuální přístup

Kvalitní oblečení za dostupné ceny

Děkujeme za kladnou recenzi.

21.02.2016

Velmi dobra komunikace s obchodem, ochota kvalifikovane poradit

Nevim o zadnych

Velmi prijemny nakup se vstricnym panem majitelem, ktery ma veljou snahu poradit a rychke reagovat. Byl jsem velmi spokojen.

Dobrý den, Tomáši, děkujeme za pochvalu. Jsme rádi, že jste byl spokojen :) .

22.12.2015

český výrobce, přízniví ceny, osobní přístup

český výrobce, přízniví ceny, osobní přístup

Dobrý den, děkujeme za reakci, které si vážíme.

30.11.2015 TerezaB

rychlost, kvalita, komunikace -) celkový přístup

Dobrý den Terezo, jsme rádi, že jste spokojena. Děkujeme za opětovný nákup.

25.11.2015 andys

kvalitní zboží české výroby vynikající komunikace a schopnost poradit

Dobrý den, sportem žijeme :) , tak jsme rádi, když můžeme poradit .

23.10.2015

Česká firma Kvalitní výrobky Velmi přijatelné ceny

Propagace

Zcela určitě doporučím obchod ostatním.

06.05.2015 Marek

-český malovýrobce,žádný megalománský řetězec -kvalitní zboží z kvalitního a opravdu funkčního materiálu -možnost individuální úpravy

Tento obchod můžu zcela doporučit všem co chtějí opravdu funkční oblečení za přiměřeně solidní cenu.Líbí se mi,že je to český výrobce.

Dobrý den Marku, vážíme si Vašeho příspěvku.

30.04.2015 Roman

kvalitní zboží

Dobrý den Romane, děkujeme za odezvu.

19.03.2015 XXX

Odbornou znalost výrobků.

Především bych vyzdvihnul kladný přístup k zákazníkovi.

Dobrý den Tomáši, děkujeme za ohodnocení. Jsme rádi, když můžeme předat potřebné informace.

04.03.2015 Veronika

dobrá cena osobní převzetí zboží kvalitní výrobky

Menší e-shop s osobním přístupem k zákazníkovi. Pan majitel mi ochotně poradil s výběrem i údržbou materiálu. Ocenila jsem i osobní převzetí, kdy jsem si zboží mohla vyzkoušet. Za mě spokojenost!

Dobrý den Veroniko, jsme rádi, že jste stálým zákazníkem a těší nás, že jste spokojena se službami i s výrobky. Přejeme hezký den :) .

23.02.2015 Martin

Český, kvalitou srovnatelný výrobek za poloviční cenu oproti konkurenci. Požadovaná velikost skladem.

Kvalitativně rovnocenné zboží s jinými značkami. Rychlost vyřízení objednávky. Určitě doporučuji.

Dobrý den Martine, děkujeme za ohodnocení. Jsme rádi, že se Vám výrobek zalíbil :) .

24.01.2015

ráda nakupuji u českých výrobců a navíc má obchod dobré ceny

komunikace ze strany obchodu byla perfektní pan majitel byl velice ochotný a vstřícný, vše mi vysvětlil a poradil

Dobrý den Stanislavo, jsme rádi, že jste byla spokojena. Děkujeme za kladné ohodnocení.

22.11.2014 Josef Uhnavý

Přehlednost, osobní přístup.

Nevím

Doporučuji.

Dobrý den, děkujeme za ohodnocení.

13.10.2014

Perfektní komunikace a vstřícnost. Kvalitní produkt za dobrou cenu. Prádlo z merino vlny

Velmi rychlá a vstřícná komunikace. Rychlé dodání a průběžné informování o stavu objednávky. Kvalitní oblečení.

Dobrý den Jiří, děkujeme za objednávku, budeme se těšit na další nákup.

11.09.2014 Markus

-přehledný

-není nic co bych mohl vytknout

-s obchodem jsem spokojen a proto nakupuji pravidelně -s výběrem jsem spokojen,velikost trika mi padla -materiál splnil mé očekávání

Dobrý den Marku, děkujeme za hodnocení. Těší nás, že jste u nás uskutečnil již několik nákupů.

30.06.2014 Havran

Kvalitní zboží. Rychlé vyřízení.

Obchod doporučuji.

Dobrý den, děkujeme za hodnocení.

24.06.2014 R.Střítězský

Přehledné webové stránky.

Naprosto bez problémů, doporučuji.

Dobrý den pane Strřítezský, děkujeme za ohodnocení. Budeme se těšit na další nákup :) .

21.06.2014

skutečně osobní přístup k zákazníkovi

kvalita za rozumnou cenu s odpovídajícím přístupem k zákazníkovi

Dobrý den Pavle, i my jsme rádi za důvěru a nákup našeho sortimentu.

21.06.2014 David

Kvalita zboží - termotriko coolmax používám na běžné nošení pod triko či košili jako ochrana proti pocení. Používám ho KADŽÝ den více než rok, peru jej i vícekrát týdně a kvalita je pořád vynikající.

Dobrý den Davide, děkujeme za opětovný nákup. Stálých zákazníků si velice vážíme a uděláme vše, aby jsme tento trend zachovali :).

22.05.2014 Juráš

1. dobré zboží 2. výroba v CZ 3. skvělá komunikace s obchodem samotným!

zatím snad pouze malou nabídku

Na tohoto výrobce jsem narazil zcela náhodou, ač nemohu zatím posoudit delší používání, tak na první nošení je ten materiál perfektní! Bezvadný je i přístup samotného obchodu, který se evidentně chce učit a zlepšovat! Především si cením snahy v naší kotlině vyrábět i něco jiného než auťáky, ač i mne to živí, ale zase na druhou stranu nebýt těch aut, tak bych si nemohl koupit výrobky MeTermo:-).

Dobrý den, děkujeme za nákup. Věříme, že s výrobky budete spokojen.

13.05.2014 Tereza B.

Úžasný přístup ze strany obchodu, kdy mi z důvodu nepadnoucí velikosti S a následného vrácení zboží, bylo nabídnuto ušití termoprádla na míru!!! Taková vstřícnost se v dnešní době jen tak nevidí, navíc rychlá komunikace a kvalita produktů dělá z tohoto obchodu místo, kam nyní zamířím jako první, pokud budu hledat nové kousky na poli termoprádla. Díky :)

Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Budeme se těšit na další nákup :) .

22.04.2014 Veronika

Ochota Rychlé jednání Skvělá cena

V MeTermo nakupuji ráda a pravidelně. Líbí se mi jejich ochota pomoci zákazníkovi a přijatelné ceny. Každému můžu jen doporučit.

Děkujeme za kladné hodnocení.

28.03.2014 Markéta

super cena šito v čr Výborná komunikace s obchodem velká ochota obchodu s čímkoli poradit, vyměnit apod.

malý výběr barevných kombinací

Opravdu super ceny. Velmi rychlá komunikace s obchodem. Velká ochota při radě a případné výměně zboží.

Dobrý den, děkujeme za ohodnocení.

22.03.2014 Gapa

Rychlost a spolehlivost dodávky zboží. Zboží které jsem potřebovala, bylo právě v tomto obchodě.

Menší sortiment výrobků. Přidala bych více fotografií.

Tento obchod má zboží které mi vyhovuje. Výborná rychlost dodání zboží, kvalita i ceny. Tento obchod můžu jen doporučit. Byla jsem velmi spokojená.

Dobrý den, děkujeme za kladné ohodnocení, budeme se těšit na další nákup.

21.03.2014 Lukáš Nastoupil

Max.vstřícnost co se týká velikostí které nejsou uvedeny v tabulce velikostí.Obchod doporučuji kolegům a jsem spokojen. Díky.

Dobrý den, děkujeme za hodnocení.

13.03.2014

Přehlednost

Nenašel jsem

Jsem spokojený

Dobrý den, děkujeme za hodnocení.

28.02.2014 Michaela

Vstřícná komunikace Bleskurychlé dodání Nabízí české výrobky Kvalita zboží je prvotřídní

Vřele doporučuji!

Dobrý den, jsme rádi, že jste spokojena. Budeme se těšit na případnou další objednávku.

12.02.2014 David Novosad

Velice kvalitní zboží za příznivé ceny...

malý sortiment

Určitě bych tento obchod doporučil ostatním a v mém případě nezůstane jen u jednoho nákupu. Česká kvalita za přijatelné ceny...

Dobrý den, děkujeme za kladné ohodnocení. Budeme se těšit na další návštěvu. S pozdravem, MeTermo.

20.01.2014 Adéla

Vše bylo v pořádku:-)

Dobrý den, děkujeme za kladnou recenzi.

03.01.2014 Marťas

české zboží poradili mi s výběrem zboží jsem si mohl vyzvednout osobně

Byl jsem mile překvapen ochotou prodávajícího. Celý nákup proběhl bez problémů a ostatním můžu jen doporučit. Určitě tu nakoupím znova!

Dobrý den, děkujeme za kladnou recenzi. Stále se snažíme vylepšovat služby.

02.01.2014 Matt

Velmi kvalitní zboží za přijatelnou cenu. Přehlednost webových stránek. Rychlé a spolehlivé vyřízení objednávky.

Pokud chcete opravdovou kvalitu rychle a za rozumné peníze, tak neváhejte nakoupit v MeTermo.cz

Dobrý den, těší nás, že jste spokojen s našimi službami a zakoupeným oblečením.

16.12.2013 David Machalský

Kvalita zboží komunikace

Dobrý den, děkujeme za recenzi. MeTermo

02.12.2013 Candy

dobrá cena perfektní komunikace české výrobky

Byla jsem nadmíru spokojená. Sortiment nabízeného zboží sice není tak velký, ale o to lepší jsou ceny a komunikace s e-shopem! Rozhodně bych ho doporučila i ostatním. Po Vánocích si u nich chci koupit nějaké termotriko na lyže.

Dobrý den, děkujeme za hodnocení.

24.11.2013 radim

Dobré ceny za kvalitní zboží.

Po prvním nákupu jsme žádné nezaznamenal.

Vše vyřízeno rychle a bez problémů. Vřele doporučuji.

Děkujeme.

23.11.2013 Markéta

Zvolila jsem osobni odber. Pri prevzeti jsem si koupila jeste triko. Poradili mne s vyberem a byli ochotni. Takze spokojenost.

Děkujeme.

18.11.2013 Michal

Kvalitní zboží, rychlá reakce obchodu, rychlá dodávka zboží, všem a všude doporučuji !!

Děkujeme

06.11.2013 fritol

velký sortiment

zatím žádné nevidím

Věci přišly v pořádku a rychle, spokojenost :-)

Jsme rádi, že jste byl spokojen.

06.11.2013 Peca23

nabídka vyloženě českého zboží dobré ceny nabízeného zboží rychlé jednání, vyřízení objednávky a následné doručení

Obchod nabízel výrobek, který jsem přesně potřeboval a taky za velice dobrou cenu. Má objednávka byla v krátkém čase vyřízena a zboží mi bylo doručeno ve velice brzké době, proto obchod doporučím i svým známým.

Dobrý den, děkujeme.

04.11.2013 Ondřej

Spolehlivost, rychlost

Žádné jsem zatím nenašel

Rychlost, preciznost skvělá komunikace

Dobrý den, jsme rádi, že jste spokojen.

29.10.2013 Brco

s nakupeným sortimentom po odskušaní na vlastnej koži som velmi spokojny a aj so samotnou kuminikáciou s predajcoma a jeho ústretovosti

Děkujeme.

29.10.2013 VARIC

Oceňuju super přístup od dodavatele.

Slabá reklama na internetu. Je škoda, že o tomto obchodu ví tak málo lidí.

Dobrý den, děkujeme za připomínku.

01.10.2013 wejunka11

osobní přístup, komunikace, rychle dodaní

doporučuji všem, dobrá kvalita, super přistup, skvělá komunikace, možnost osobního odběru i dodání... doporučuji

Děkujeme, budeme se těšit na váš další nákup.

30.09.2013 Roman

Pěkně zpracované a přehledné stránky, dobrý výběr zboží. Rychle vyřízení, objenání a doručení :-) Takže spokojenost veliká.

Zatím jsem žádne nezjistil...

Obchod mě zaujal a byl jsem maximálně spokojen. V nákupu budu pokračovat dál. Doporučil bych ho všem sportovcům, jak aktivním tak rekračním a všem co se zajímají o podobné výrobky.

Děkujeme, jsme rádi, že jste byl spokojen.

18.09.2013 Mirek

rychlost komunikace

nevím o ničem

Vše proběhlo k mé spokojenosti. Obchod doporučuju.

17.09.2013 Lucie

Výborně se s obchodem komunikovalo a dodání zboží proběhlo velmi rychle.Všem doporučuji.

Dobrý den, těší nás, že jste byla spokojená. Vše máme skladem a můžeme tedy zaručit rychlé dodání.

16.09.2013 rezi

- velky vyber zbozi - skvela komunikace - rychlost vyrizeni - pekne a prehledne stranky

- o zadnych nevim

Tento obchod velice doporucuji, libila se mi rychlost vyrizeni. S komunikaci v obechode nebyl zadny problem, ba naopak. Kdyz jsem potrebovala poradit, byli velice ochotni. Tak urcite zde nakupujte, neprohloupite :)

09.09.2013 Pejos87

Přehlednost webu, super komunikace.

Nevím o ničem.

Tento e-shop bych jedině doporučil! Za snadný výběr zboží. Komunikace s prodávajícím a bezproblémové,rychlé odeslání zboží na mou adresu.

08.09.2013 Lada

Komunikace Obchod je blízko mého bydliště cena

nevím o ničem

Překvapilo mě, že nabízejí totožné materiály jako jiné značky, přitom jsem byl s cenou mile překvapen. Zboží mám již delší dobu a jsem s ním velice spokojen.

02.09.2013 Tomáš

Seriozní jednání, profesionální přístup. Webové stránky sou přehledné.

nemám nic zatím sem neměl s ničím problém..

Jsem spokojen výrobkem. Určitě doporučím mým známým :).

01.09.2013 PetrM

Kvalitní výrobny za rozumnou cenu. Bezproblémová a ochotná komunikace ve vztahu zákazník vs. prodejce.

Nenapadají mne.

Obchod doporučuji všemi deseti, komunikace e-shopu a celková spokojenost bez nejmenších problémů. Objednávka vyřízena do 3 pracovních dnů přitom jsem si objednával zboží, které nebylo v nabídce. Napsal jsem tedy na obchod a zboží pro mne objednali. Jak ve škole dávám 1*.

29.08.2013 Vlasta

Nízké ceny Kvalitní zboží Přehledné stránky

13.08.2013 Veronika

Všechno zboží mají skladem, a proto je dodání opravdu velmi rychlé.

Rozhodně bych ho všem nakupujícím doporučila! Komunikace i samotný nákup proběhl bez problémů.

13.08.2013 iva

dobré ceny komunikace

mohli by mít vetší sortiment

Líbí se mně, že je vše české zboží. Nevěděla jsem si rady s výběrem, tak jsem obchod kontaktovala. Doporučili mně zboží dle mých požadavků a jsem velmi spokojená. Obchod doporučuji.

Dobry den, samozřejme sortiment budeme rozsirovat. S pozdravem, MeTermo

13.08.2013 Tom

České zboží nízké poštovné mám dvacet dní na vrácení vše mají skladem

Tento obchod bych doporučil. Rád podpořím značku, které své zboží vyrábí v České republice. Dále se mně líbí, že nemají přemrštěné ceny. Komunikace probíhala bez problémů. Zkrátka se mně dobře nakupovalo

© www.metermo.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   vlastní HTML stránky