změnit jazyk cz změnit jazyk sk

MeTermo ušlo pořádný kus cesty

Značka MeTermo přišla na trh minulý rok v červenci. Uplynulo jen šest měsíců, ovšem i za tak krátkou dobu ušli ve firmě z Kelče dalekou cestu! A to především díky spokojeným zákazníkům.

Kelčské MeTermo ušlo pořádný kus cesty

Kelčské MeTermo ušlo pořádný kus cesty

KELČ: Značka MeTermo přišla na trh minulý rok v červenci. Uplynulo jen šest měsíců, ovšem i za tak krátkou dobu ušli ve firmě z Kelče dalekou cestu! A to především díky spokojeným zákazníkům.

A jak je možné, že se k nim zákazníci stále vracejí? "Je to důkaz, že naše značka obstála v silné konkurenci. Zásluhu má na tom především výběr správného a poctivého materiálu, kvalitní ušití a dokonalý střih výrobků," popisuje důvody úspěchu majitel a zakladatel firmy Libor Macek. Zákazníci si vysoce cení fakt, že oblečení MeTermo není šité někde v Asii, nýbrž v České republice. Téhle priority se chtějí v MeTermo držet i nadále.

Za šest měsíců stihli zrealizovat výrobu termoprádla, flessových mikin, softshellových a flessových bund a také zprostředkovat prodej výrobků Nutrend za velmi výhodné ceny. "V těchto dnech na stránkách dokončujeme odkaz „Rady, tipy, triky“, kde budeme své zákazníky pomocí článků seznamovat s problematikou sportovního oblečení i ochrany během sportování," upozorňuje Libor Macek. A jelikož se neustále snaží zlepšovat služby, mají tento rok v MeTermo v plánu realizaci dalších výdejních míst v ČR.

K dobré reklamě a propagaci výrobků je zapotřebí i kvalitní mediální prezentace, a proto změnili celkový desing webových stránek a upravili logo. Samozřejmostí je, že MeTermo můžete nyní sledovat i na Facebooku

"Ještě jednou bychom Vám chtěli poděkovat za nákup výrobků MeTermo i Nutrend v uplynulém roce. Nadále budeme dělat vše tak, abyste byli vždy spokojeni." dodává majitel firmy. 

 

MeTermo ušlo pořádný kus cesty - 942099 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace